Conditii pentru transportul Cainilor si Pisicilor

Nici un animal de companie, caine sau pisica, nu poate sa calatoreasca in afara Romaniei fara Pasaport International valabil.

Cainele sau pisica poate pleca din tara, conform legislatiei in vigoare, doar dupa implinirea varstei de 4 luni si doar dupa ce a fost microcipat si vaccinat antirabic.

Data implantarii microcipului trebuie sa fie inainte de data vaccinarii antirabice

Vaccinul antirabic trebuie sa fie facut cu minim 21 de zile inainte de data programata pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat si parafat si trebuie sa aiba stampila rotunda si folia securizata

In ziua plecarii sau cu maxim 24 de ore inainte, cainele sau pisica, trebuie deparazitat intern si extern si trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie sa se regaseasca in Pasaportul animalului

Cu 5 zile inainte de calatorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea sa completam in Sistemul International Traces

Va rugam sa tineti cont ca, fara aceste informatii, animalutele nu pot fi transportate!

Procedura Transport

Pentru a va putea transporta catelul sau pisica la destinatia dorita trebuie indeplinite cateva formalitati:

  1. Primul pas este sa descarcati si sa completati "Formularul pentru Rezervare". Acesta trebuie completa cu foarte mare atentie (se utilizeaza datele pe care la regasiti in pasaportul animalului).
  2. Daca aveti mai multe animale de companie de transportat atunci va trebui sa completati cate un formular pentru fiecare in parte.
  3. Dupa ce ati completat "Formularul pentru Rezervare"va rugam sa-l trimiteti la adresa de e-mail contact@transportcatei.ro. In cel mai scurt timp, de la primirea e-mailului, un membrul al echipei noastre va lua legatura cu dumneavoastra pentru a pune la punct detaliile calatoriei.
Contact rapid +40 751 017 223

MENTIUNE: NU EFECTUAM TRANSPORT DE CAINI SI PISICI PE TERITORIUL ROMANIEI DOAR INTERNATIONAL !