Despre companie

Suntem o companie specializată în transportul animalelor de companie, câini și pisici.

Mijloacele noastre de transport sunt autorizate ANSVSA pentru transportul câinilor și al pisicilor pe distanțe de lungă durata și sunt înregistrate în Sistemul Internațional Traces.

Toate autoturismele sunt utilate cu instalație de climatizare automată cald-rece. Această asigura pe toată perioada călătoriei un climat optim pentru micuții pasageri. Ventilația în compartimentul câinilor și pisicilor se realizează prin niște clapete speciale montate în mașînă. Datorită acestui sistem automat de climatizare, dar și a faptului că mașinile sunt izolate fonic și termic, putem efectuat transporturi de animale de companie pe toată durata anului.

De asemenea mașinile au instalat și un sistem Webasto. Acesta realizează încălzirea în habitaclu câinilor și pisicilor chiar și atunci când motorul este oprit.

Mașinile mai au în dotare și un înregistrator de temperatura. Cu ajutorul acestuia putem înregistra temperatura din compartimentul animalutelor pe toată durata călătoriei. Valorile înregistrate de către acesta pot fi apoi listate și verificate de către organele competențe.

Cuștile din interiorul mașinii sunt special realizate pentru transportul câinilor și pisicilor, au un sistem performant de blocare al ușii și sunt de diferite dimensiuni pentru a putea asigura, micilor pasageri, un confort sporit în funcție de talia lor. Dimensiunile cuștilor sunt următoarele: 62x44x50, 78x48x55, 92x57x63, 122x76x84.

Va putem oferi un număr de 40 de locuri, individuale, pentru fiecare transport de câini și pisici efectuat!

Totodată animelutele nu se vor speria de întunericul din mașînă deoarece, în compartimentul lor, avem sistem de iluminare cu leduri.

Pe toată durata călătoriei avem conexiune la internet, astfel încât adoptatorii, stăpânii sau rescuerii pot lua legătură cu noi, pot să vadă poze din timpul transportului și pot află locul unde ne aflăm în timp real cu ajutorul sistemului GPS.

Echipa noastră participa activ și afectiv la bună derulare a fiecărui transport de căței și pisicuțe.

Din momentul îmbarcării și până la destinație, micuții pasageri sunt tratați cu afecțiune, sunt îngrijiți și sunt cazați în cele mai bune condiții. Pe toată durata călătoriei, animăluțele noastre, sunt atent supravegheată, sunt hrănite și adăpate periodică, iar așternuturile din cuști sunt schimbate ori de câte ori este necesar.

Cu noi, cățeii și pisicuțele, vor fi cei mai fericiți.

Pentru că nouă ne pasă !

Cu drag echipa,