Transport câini și pisici în Franța

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către Franța din România și din Franța către România.

Best Pers este o companie specializată în transportul animalelor de companie. De mulți ani lucrează în domeniul transportului animalelor de companie ( câini și pisici ), în această perioadă am reușit cu succes să aducem multe animale de companie acasă din toată europa, în siguranță – pentru a satisface cu succes dorința de a avea animalul de companie alături de ei.

Filozofia noastră este nu numai să devenim cei maimari, ci să devenim cei mai buni din domeniul nostru, astfel încât clienții noștri să se simtă mulțumiți, precum și faptul că ne recomandă și altor persoane pentru transportul animalelor de companie, una dintre valorile noastre de bază pe care fiecare dintre colegii noștri au convenit-o la început și ține cont și de experiență. Deși avem mulți ani de experiență, ne adaptăm și ne îmbunătățim în fiecare zi pentru a oferi cea mai înaltă calitate, în timp ce gestionăm transporturile și acordăm atenție nevoilor clienților și animalelor de companie ale acestora. Sperăm că această atenție specială dedicată clienților noștri cât și a animalelor de companie ne va face să oferim o experiență excepțională pe piață.

Vă putem transporta animalul de companie ( câine sau pisica ) într-un vehicul special adaptat pentru animale de companie. Flota noastră de vehicule pentru transportul animalelor de companie sunt autoutilitare ce oferă un lux complet, pentru a asigura siguranța și confortul total al animalului dvs de companie pentru livrarea door to door. Toate vehiculele noastre sunt autorizate ANSVSA, cu aer condiționat, încălzite și adaptate pentru transport în siguranță, pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie are o călătorie fără stres, plăcută și relaxantă.

Nu vom lăsă niciodată animalul de companie singur în timpul călătoriei ( inclusiv traversările canalelor, dacă este cazul ), ne oprim regulat pentru a verifică animalele de companie, iar câinii vor fi plimbați de două ori pe zi ( dimineață și seară ). Siguranța și confortul sunt preocuparea noastră principală pentru a ne asigura că animalul dvs. de companie ajunge la destinație relaxat și fericit.

Orientarea către client

Încercăm să înțelegem nevoile și necesitățile clienților noștri în mod continuu și respectiv, să ne ajustăm serviciile, oferind doar cele mai bune soluții. Credem că, prin dialoguri continue, putem înțelege mai bine nevoile clienților noștri, prin urmare, va rezultă furnizarea unui serviciu bun și pe termen lung stabilirea unei relații de succes.

Fiabilitate

Credem că accentul pe clienți va genera o comunicare onestă, astfel încât clienții noștri să aibă încredere în noi și să se bazeze pe serviciile noastre.
Credem în puterea unei comunicări cinstite, așa că ne ținem de ea. Clienții noștri se pot baza întotdeauna pe compania noastră pentru oferirea unui serviciu de cea mai bună calitate. Relațiile de partener bazate pe comunicarea și de cooperare au o importanță ridicată pentru noi.

BINE DE STIUT INAINTE DE A TRANSPORTA CAINELE SAU PISICA către Franța din România și din Franța către România.

  1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României/Franța fără Pașaport Internațional valabil.
  2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
  3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
  4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
  5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
  6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
  7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!