Servicii transport caini si pisici in Europa

Servicii transport caini si pisici

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către cele mai multe țări din Europa.

Oferim transport internațional pentru câini și pisici în următoarele țări : Ungaria – Budapesta, Austria (Toate orașele), Germania (Toate orașele), Olanda (Toate orașele), Belgia (Toate orașele), Franța (Toate orașele), Anglia (Toate orașele), Țară Galilor (Toate orașele), Scoția (Toate orașele), Irlanda (Se poate aduce până în UK la feribotul care aduce în Irlanda)

Best Pers este o companie specializată în transportul animalutelor de companie. De mulți ani lucrează în domeniul transportului animalutelor de companie ( câini și pisici ), în această perioadă am reușit cu succes să aducem multe animale de companie acasă din toată europa, în siguranță – pentru a satisface cu succes dorința de a avea animalutul de companie alături de ei.

Filozofia noastră este nu numai să devenim cei mai mari, ci să devenim cei mai buni din domeniul nostru, astfel încât clienții noștri să se simtă mulțumiți, precum și faptul că ne recomandă și altor persoane pentru transportul animalutelor de companie, una dintre valorile noastre de bază pe care fiecare dintre colegii noștri au convenit-o la început și ține cont și de experiență. Deși avem mulți ani de experiență, ne adaptăm și ne îmbunătățim în fiecare zi pentru a oferi cea mai înaltă calitate, în timp ce gestionăm transporturile și acordăm atenție nevoilor clienților și animalelor de companie ale acestora. Sperăm că această atenție specială dedicată clienților noștri cât și a animalutelor de companie ne va face să oferim o experiență excepțională pe piață.

Vă putem transporta animalutelor de companie ( câine sau pisica ) într-un vehicul special adaptat pentru animalutelor de companie. Flota noastră de vehicule pentru transportul animalutelor de companie sunt autoutilitare ce oferă un lux complet, pentru a asigura siguranța și confortul total al animalului dvs de companie pentru livrarea door to door. Toate vehiculele noastre sunt autorizate ANSVSA, cu aer condiționat, încălzite și adaptate pentru transport în siguranță, pentru a vă asigura că animalutul dvs. de companie are o călătorie fără stres, plăcută și relaxantă.

Nu vom lăsă niciodată animalul de companie singur în timpul călătoriei ( inclusiv traversările canalelor, dacă este cazul ), ne oprim regulat pentru a verifica animalutele de companie, iar câinii vor fi plimbați de două ori pe zi ( dimineață și seară ). Siguranța și confortul sunt preocuparea noastră principală pentru a ne asigura că animalutul dvs. de companie ajunge la destinație relaxat și fericit.

Oferim transport de animalutelor de companie chiar și în Irlanda – ( Se poate aduce până în UK la feribotul care duce în Irlanda)